реклама

реклама

Питання підготовки до опалювального сезону обговорили на нараді з апаратом та керівниками структурних підрозділів міської ради, виконавчого комітету, органів виконавчої влади, комунальних служб міста та засобів масової інформації, яку сьогодні провів міський голова Олександр Лисюк.

22089891_230743830790980_2570793269084955104_n

Розпочинаючи нараду Олександр Борисович зазначив, що на сьогоднішній день найважливіше питання, яке потребує особливої уваги, це – початок опалювального сезону, і підготовчі роботи до запуску системи.

Про виконаний об’єм робіт прозвітували керівники комунальних підприємств міста. Зокрема начальник комунального підприємства теплових мереж Василь Сільвашко повідомив, що із завтрашнього дня працівники підприємства розпочинають заповнення системи опалення міста водою.

Василь Миколайович також розповів про такий важливий напрямок роботи підприємства, як робота з боржниками, та озвучив суму боргу населення за надані послуги з теплопостачання, яка на даний час становить 3180 тис.грн. Він повідомив, що ця робота проводиться регулярно, і спостерігається позитивна тенденція на зменшення суми боргу. Але проблему створюють ті помешкання, власники яких тимчасово відсутні, а таких в місті багато, додав Василь Миколайович.

Начальник комунального підприємства «Водоканал» Петро Міняйло прозвітував, що підприємство до початку опалювального сезону готове та повідомив, що на даний час проводяться ремонтні роботи свердловин водозабору «Гримучий».

Про підготовку до опалювального сезону закладів освіти прозвітував начальник відділу освіти Сергій Бурбело. Він зазначив, що заклади, які опалюються від міської котельні до прийому тепла готові. Також на стадії завершення підготовка газової котельні дошкільного навчального закладу №11. який опалюється індивідуальною котельнею, працівники «Черкасигаз» зняли прилади обліку газу на повірку. Вони будуть встановлені тільки після здійснення оплати за надані послуги, кошти на здійснення оплати наявні.

Сергій Михайлович наголосив, що в закладах освіти постійно контролюється температурний режим та додав, що в разі зниження температура повітря, в школах буде скорочена тривалість уроків. В дитячих садочках підігрівають приміщення електроприладами, щоб не допустити поширення захворюваності дітей.

На нараді також обговорили низку інших питань. Так начальник фінансового управління Валерій Пінькас звернув увагу на необхідності раціонального використання бюджетних коштів. Він наголосив, що всі мають працювати в режимі жорсткої економії коштів і розраховувати лише на ті асигнування, які були закладені раніше.

Начальник казначейської служби міста Тетяна Піскун розповіла про переваги підключення до системи дистанційного обслуговування «Клієнт Казначейства - Казначейство» та наголосила, що якщо установи не будуть підключені до системи, виникнуть проблеми із здійсненням фінансових операцій. З даного питання міський голова дав вказівку керівникам бюджетних установ у найкоротші терміни здійснити всі необхідні дії щоб стати клієнтом системи дистанційного обслуговування.

Про питання виконавської дисципліни доповіла начальник загального відділу Наталія Балабан. Вона також звернула увагу присутніх на необхідності надавати додатковий екземпляр рішень виконкому, в яких є терміни інформування, щоб працівники відділу могли здійснювати контроль.

Про це інформує Ватутінська міськрада

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100