реклама

реклама

Україна останнім часом поволі скочується до кримінальних 90-х років. І в цій каламутній війні, повернення 90-х років дуже легко воювати і поборювати, і розстрілювати представників опозиційних партій, які борються з нечестю, яка сьогодні засіла в різних органах влади. Про це заявив учора з трибуни Верховної Ради нардеп від «Укропу» Тарас Батенко.

36836

– 28 вересня у місті Черкаси пізно ввечері з автомата Калашникова було вбито зухвало і цинічно голову обласної Черкаської організації партії "Укроп", голову комітету ЖКХ міста Черкаси пана Михайла Бінусова… Хочемо також зазначити, що опоненти, криміналітет, які сьогодні зрощуються з органами влади різних рівнів, відчувають сьогодні і представники інших партій. Цілилися фактично також і в мера Черкас пана Анатолія Бондаренка, який представляє сьогодні "Батьківщину". І він мені особисто признавався, коли ми прощалися з Михайлом Бінусовим. Я хочу сказати, що те, що ми побачили в Черкасах, коли приїхали на прощання з боку десяток і сотень людей, які прийшли провести в останню путь людину, яка боролася за їхні права, це не страх, це відчуття злості і відчуття ненависті, – зазначив Батенко.

— У ситуації, коли влада не здатна і не бажає  виконувати свій головний обов'язок – захищати життя громадян і суспільства – суспільство має самоорганізовуватися задля захисту прав і свобод, і власності українців. Ми просимо і вимагаємо від Генерального прокурора України пана Луценка, міністра внутрішніх справ пана Авакова, голову СБУ взяти ці випадки і вбивство Михайла Бінуса під свій особистий контроль, щоби ввірені вам працівники прокуратури і інших органів цинічно не заявляли, що хтось піариться на цих смертях. Ми хочемо, щоби криміналітет нам і вам не вказував цинічно, хто буде наступний! – заявив нардеп.

Підготовлено за стенограмою засідання ВРУ.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #4 Гайдай 05.10.2017 09:49
Цитую 007:
Так ви ж самі наші "вельмишановні" обранці оцю прірву і сотворили. Тепер пожинайте плоди своєї роботи.

Мы ответственны за тех, кого выбирали(прируч или).А ответственны потому что память у нас коротка,выбирая на протяжение долгих лет одну и ту же мразь,меняя их местами.Как говорил тов. Саахов-это у нас сейчас имеется только два пути,или мы эту гниду при власти ведём на эшафот,или она нас уничтожит физически.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 007 04.10.2017 17:00
Вчора депутати прийняли зміни до законів, згідно яких слідство може продовжуватись у справі лише 6 місяців, а потім її потрібно закрити. Виходить, що якщо через півроку винувату особу не встановлять, то дякуючи Вам депутати, справа буде закрита і вже нікого ніколи за вбивство вашого місцевого колеги не притягнуть до відповідальност і і нікого не покарають. Браво законодавці ви наші.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 007 04.10.2017 16:57
Так ви ж самі наші "вельмишановні" обранці оцю прірву і сотворили. Тепер пожинайте плоди своєї роботи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 депутат 04.10.2017 14:14
Якщо така особлива опіка з приводу вбивства депутата, то відповідно і самі депутати повинні нести підвищену міру відповідальност і за вчинені ними самими порушення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100