реклама

реклама

3 вересня розпочався новий навчальний рік в Народному університеті за програмою «Освіта впродовж життя – шлях до розвитку громади». Про це повідомили в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради.

 

Читальний зал Черкаської ЦМБ ім. Лесі Українки ледь розмістив всіх бажаючих.

- Тішить, що так багато активних, жадібних до знань мешканців міста, хоче долучитися до спільного проекту Департаменту освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради,  Народного університету обласної громадської організації «Академія наукових технологій», провідних вищих учбових закладів освіти Черкас і Центральної міської бібліотеки ім. Лесі Українки, - говорить директор централізованої бібліотечної системи Тетяна Дубова.

Відкрив установчі збори слухачів Народного університету директор-організатор проекту доцент Сергій Інокентійович Мордвинов.

Тренер Міжнародного Благодійного Фонду «Український жіночий фонд» Людмила Костенко  анонсувала проведення семінару за програмою «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього».

Найстарший абітурієнт Народного університету – 82-х річний Микола Леонтійович поділився з присутніми таємницями свого довголіття і бадьорості. В постійному пізнанні нового, в здобутті нової інформації Микола Леонтійович черпає радість пізнання.

Першу лекцію «Європейський вибір України» прочитав професор ЧНУ Анатолій Юзефович Чабан.

Заняття проводяться на безоплатній основі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100