З метою підтримки сучасної молоді, розвитку її лідерських якостей та ініціативності, подолання її стереотипів щодо аграрного сектору України було ініційовано створення Українського аграрного ліцею як інноваційного закладу академічного типу.

Заклад працює на випередження реалізації ідей реформування системи освіти і вже сьогодні втілює в життя положення нового Закону України «Про освіту» зокрема в організації профільної середньої освіти.

Альтернативна педагогічна система, яка апробується в ліцеї, передбачає відмову від традиційних засад організації освітнього процесу. Акценти в освітній діяльності Українського аграрного ліцею зміщено в бік командної співпраці, спільного продукування й реалізації ідей. За два роки навчання ліцеїсти здобудуть не лише академічні знання, але й спробують себе як мінімум у трьох професіях у реальних умовах праці.

Впровадження нової моделі освітньої діяльності та допрофесійної підготовки в Українському аграрному ліцеї анонсується якоснова створення мережі освітніх закладів по всій Україні. Для цих опорних закладів сільської місцевості ліцей стане освітнім центром впровадження інноваційних технологій.

Місце проведення: м. Умань, вул. Івана Гонти, 3.

Дата та час проведення:06  жовтня 2017 о 11.00-14.00.

Організатори: Всеукраїнська Аграрна Рада (ВАР) та Консультаційна компанія Dykun.

Учасники:голова Всеукраїнської Аграрної Ради Андрій Дикун; директор Українського аграрного ліцею Олена Ярошинська;Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич; Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Максим Мартинюк, голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100