реклама

реклама

У черкаській міській раді проходять обшуки. Сьогодні зранку туди зайшли силовики з автоматами і перекрили весь третій поверх. Попередньо міський голова Анатолій Бондаренко повідомив, що наразі проводиться обшук у департаменті архітектури та містобудування Черкаського МВК. Проводять його співробітники Департаменту захисту економіки ГУ Нацполіції.

savin-710x434

У коментарі "Вичерпно" директор департаменту архітектури й містобудування ЧМР Артур Савін назвав все це робочим моментом, але чому там присутні люди із автоматами він не розуміє.

«Я зайшов до кабінету, дав відповідні документи. Зараз ми здійснюємо ухвалу суду щодо надання оригіналу документів по забудові Митниці. Працівники спокійно надають інформацію, не чинячи супротиву. Але такої поведінки я не розумію, як і не розумію, чому там автоматчики. Це перебільшення», — зазначив Савін.

Також директор департаменту відмітив, що попередньо копії таких документів уже надавалися слідчим, а також додав, що департамент завжди діє в межах чинного законодавства.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Депутат. 07.10.2017 12:28
І Остапа понесло... Савін уже давно спутав майно громади з своїм особистим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Светлана 06.10.2017 18:38
А зранку пивали, що савін зачинився в кабінеті, хвилин 10 не відчиняв. Мабуть "кушал" документи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Катерина 06.10.2017 16:24
Які чесні очі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100