реклама

реклама

Наймасштабніша бізнес-подія року відбудеться на Черкащині 12 жовтня. Ідеться про Черкаський міжнародний інвестиційний форум. Це – потужна платформа для дискусій і налагодження ділових контактів.

Цьогоріч на форумі заплановано чотири панельні дискусії: «Можливості з розвитку експорту. Експорт як шлях до інвестицій», «Точки зростання агроіндустрії», «Промоція інвестиційного потенціалу муніципалітетами» та «Агенція регіонального розвитку – механізм партнерства бізнесу та влади для розвитку територій». Опісля відбудуться B2B зустрічі з потенційними торговельними партнерами.

– Цей форум – логічне продовження попередніх, – розповів голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Ми вибудовуємо ефективну модель комунікації з бізнесом. Очікуємо на форум близько півтори сотні учасників. Це – інвестори, які вже працюють в області, які можуть поділитися своїми історіями успіху та баченням розвитку, інвестори, які лише вивчають можливості нашої області для своїх проектів, представники компаній-експортерів, експерти тощо. Переконаний, що це буде цікаво, продуктивно та результативно.

Серед організаторів Черкаського міжнародного інвестиційного форуму – Черкаська обласна державна адміністрація, Українська бізнес-асоціація та Агенція регіонального розвитку Черкащини. Водночас його провідним партнером стала група компаній UKRAVIT. Вона постійно підтримує проекти, пов'язані з розвитком України та її економіки, зокрема, в аграрному секторі. Також UKRAVIT співпрацює з Черкаською ОДА в питаннях промоції області.

Черкаський міжнародний інвестиційний форум розпочнеться о 9.30 у комплексі «Perlyna Resort», що в селі Сокирна Черкаського району.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100