реклама

реклама

Очевидно, найменше в аварії дісталося Володимиру Буту, який прийшов сьогодні на сесію райради

Очевидно, найменше в аварії дісталося Володимиру Буту, який прийшов сьогодні на сесію райради

Учора на Черкащині на відрізку шляху Драбів-Золотоноша біля села Великий Хутір сталося ДТП. У аварію потрапив автомобіль «Деу», у якому їхали голова Драбівської райдержадміністрації Володимир Бут, голова районної ради Григорій Матвійчук та сільський голова Драбово-Бурятинського Віра Жадан. Про ДТП «Прочерку» повідомили власні джерела.

За інформацією джерел, керівники району поспішали на сесію обласної ради, яка саме проходила вчора з 10-ї ранку у обласному Будинку рад. Драбівчани так поспішали, що вискочили на смугу зустрічного руху, де й зіштовхнулися з «Фордом».

Журналіст «Прочерку» спробував додзвонитися до голови Драбівської РДА, але той не брав слухавку…

За інформацією ж деяких депутатів райради, сьогодні в Драбові проходила районна сесія. На ній не було ні голови райради Григорія Матвійчука, ні голови села Драбово-Бурятинського Віри Жадан. Мовляв, вони найбільше постраждали в ДТП. Володимир Бут на сесії був. Кажуть, він лише забив ногу…

На сайті ДАІ області немає інформації про аварію. Проте у прес-службі підтвердили інформацію про аварію, яка сталася 28 грудня біля села Великий Хутір близько 9 години ранку.

У державтоінспекції повідомляють трохи інші подробиці аварії: з керуванням не справився водій «Форду». Він виїхав на смугу зустрічного руху і скоїв зіткнення з автомобілем «Деу», яким керував житель смт Драбів. Після чого він скоїв дотичне зіткнення з автомобілем «Фіат Добло», яким керував житель села Великий Хутір. «Фіат» саме здійснював лівий поворот. Внаслідок пригоди постраждали пасажири автомобіля «Деу», які отримали незначні травми.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Он як 29.12.2011 20:39
Мало попало, запроданці. Бог наказує вас і отримаєте ви по заслузі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100