реклама

реклама

Міський голова Анатолій Бондаренко відреагував на озвучені журналістами факти з приводу утворених ям на нещодавно відремонтованих дорогах. Зокрема, кажуть, нове покриття «посипалося» на вулиці Сурікова.

У зв’язку з цим черкаський мер доручив профільному департаменту створити компетентну комісію, яка вивчить стан покриття націй та низці інших нових доріг. У разі потреби – виконавців у межах чинного законодавства зобов’яжуть усунути недоліки ремонту, у тому числі, й на вулиці Сурікова.

Про це повідомили на сайті Черкаської міськради.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Клубок 17.10.2017 16:30
10 вересня 2017, 15:01 Новини Черкас та Черкаської області
8 вересня черкасці масово фільмували ремонт бульвару Шевченка в дощ. Своїми спостереженнями містяни ділилися в соцмережах. Автори знімали відео уже за дощу, який не спинив дорожній ремонт. Чиновники запевняють: асфальт, покладений у воду, замінять. А вивантажували матеріали, мовляв, аби не попсувати ремонтну техніку, повідомляє телеканал «ВІККА».
Роботи з укладки цього асфальту не буде прийнято. Асфальт утилізують або, скажімо так, знімуть. І буде покладено новий асфальт, – зазначив директор департаменту архітектури та містобудування Черкаської міської ради Артур Савін.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Надія. 17.10.2017 15:52
Каструля , як завжди,- не бачив і навіть нічого не чув про руйнацію збудованої під безпосереднім його контролем дороги. Та на всіх же перехрестях кричав що особисто контролюєш?! Напевне гроші?....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100