реклама

реклама

Днями в Інституті Європейської Культури Познанського Університету імені Адама Міцкевича в м. Гнєзно (Республіка Польща), з яким підтримує тісну співпрацю Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, відбулася урочиста інавгурація студентів І року, які навчатимуться за програмою подвійного диплому.

З початком нового навчального року усіх студентів привітали проректор Познанського університету імені Адама Міцкевича професор Богуміла Канєвська та директор Інституту європейської культури Лешек Мрозевич. Від імені ректора УДПУ з вітальним словом звернулася до присутніх доцент кафедри практики іноземних мов факультету іноземних мов Людмила Загоруйко, яка побажала наснаги та успіху студентам і подякувала вельмишановному товариству за тісну співпрацю між університетами.

Польська сторона з радістю вітала усіх студентів І року навчання, переважну кількість яких складають студенти з України (зокрема з Умані, Львова, Івано-Франківська, Кам’янця-Подільського). Двом нашим студентам випала честь продемонструвати під час інавгурації свої таланти. Зокрема, Катерина Малишевська виконала українську пісню «Тече вода», а Олександр Черевченко надав заходу ритму пристрасного танго, зігравши на акордеоні «PorUnaCabeza”.

Цього року 12 студентів УДПУ вступили до польського вишу в магістратуру за спеціальністю «Європейська комунікація», ще двоє продовжують навчання в бакалавраті.

За 2 тижні до урочистої інавгурації уманські студенти відвідали м. Гнєзно, де ознайомилися із культурою, звичаями та традиціями польського народу.

Про це повідомили в Черкаській ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100