реклама

реклама

20 жовтня 2017 року на сесійному засіданні Черкаської обласної ради депутати скасували рішення попередньої сесії про внесення змін до програми «Турбота», що встановлюють порядок виплати компенсації за проїзд автомобільним транспортом пільгових категорій громадян, як таке, що не відповідає законодавству України.
АТОвці на сесії облради

АТОвці на сесії облради

Депутатський корпус облради схвалив проект рішення, ініційований фракцією ВО «Свобода» та підтриманий іншими фракціями щодо скасування змін до програми «Турбота». Депутати визнали, що такі зміни є антисоціальними та антизаконними й обмежують права громадян на пільговий проїзд.

Також було вирішено в найкоротший термін разом з представниками усіх зацікавлених сторін напрацювати реальний дієвий механізм пільгових перевезень, який влаштує усіх. Окремим рішенням обласна рада ухвалила звернення до вищих органів влади з вимогою розробити такий механізм на державному рівні, а також щодо передачі місцевим бюджетам субвенції на виконання державних програм соціального захисту в частині компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Про це повідомили в прес-службі ВО «Свобода».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100