реклама

реклама

Депутат Черкаської міської ради від фракції «Об’єднання «Самопоміч» Олексій Романов звернувся до поліції через погрози, які надходять від директора міського департаменту ЖКГ Олександра Яценка.

Як повідомляє Олексій Романов, вони можуть бути спричинені його заявами щодо незаконної забудови на березі Дніпра у мікрорайоні «Дахнівський». Депутат на прохання мешканців озвучував цю інформацію на сесії міської ради та особисто виїжджав на місце разом із представниками депутатського корпусу засобів масової інформації.

UO0A0015-320x180

«Коли ми прибули туди, то будівельної техніки не виявили. Проте там є оскол, залишки асфальту, бордюри, які були демонтовані під час будівництва доріг у Черкасах. Хаотично засипається узбережжя, напевно, з метою підготовки якогось майданчика для будівництва», – повідомив Олексій Романов у коментарі для місцевого телеканалу «Антена».

Депутат додає, що саме тоді на місце огляду приїхав начальник департаменту ЖКК Олександр Яценко, який в образливій, агресивній формі погрожувавйому фізичною розправою.

Також Олексій Романов зазначає, що біля його будинку чергувало авто, яке раніше ніколи не з’являлося цьому районі. Коли ж місцеві вирішили з’ясувати, чого хочуть пасажири, автівка одразу покинула територію будинку.

У всіх цих обставинах депутат вбачає загрозу життю та здоров’ю собі та своїй родині, тому звернувся з відповідною заявою до ГУНП в Черкаській області, інформує прес-служба партії

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Надія. 28.10.2017 12:10
Активно сам приймав участь в виділенні цієї землі, а зараз під впливом Залізяки ,-звинувачуєш свого кента?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Сидоров. 27.10.2017 21:29
Впору петь интернационал: мы наш , мы новый мир построим....старое , коррумпированно е , воровское сопротивляется постройке нового мира без кумовства, покрывательства , вседозволенност и, мира где торжествует Закон. Это очень многим в Черкассах не нравится. Оне привыкли делать так , как им нравится, плевав на людей.История говорит, что новый мир не построишь, пока не уничтожишь старый.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100