реклама

реклама

Територіальну підсистему цивільного захисту перевірять на Черкащині. Від сьогодні тут триватимуть командно-штабні навчання. Завершаться вони 3 листопада. Про це йшлося на узгоджувальній нараді в Черкаській ОДА під головуванням її очільника Юрія Ткаченка. Участь у ній також узяв голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, інформують у Черкаській обладержадміністрації.

ткаченко_бриф Як зауважив Юрій Ткаченко, такі навчання особливо актуальні, з огляду на останні надзвичайні ситуації у країні. Він наголосив на важливості злагодженої взаємодії всіх служб і органів влади.

– Ці навчання мають пройти з максимальною користю, – сказав Юрій Олегович. – І охопити всіх відповідальних за цивільний захист, за безпеку наших громадян. Будуть перевірені всі управлінські дії – від рівня сільських рад до районів, уся територіальна підсистема цивільного захисту. У підсумку кожен сповна знатиме, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Голова Черкаської ОДА подякував за результативну співпрацю керівництву Держслужби з надзвичайних ситуацій, зокрема й обласного управління.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100