Ними виявилися троє раніше судимих жителів Черкас 23, 32 та 42 років. Чоловіки відпочили в компанії молодиків, випили зайвого та вчинили бійку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Як раніше повідомлялось, в одній із черкаських квартир багатоповерхівки відпочивала компанія молодиків, між якими виникла суперечка, що переросла в бійку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Черкаського відділу поліції.

Правоохоронці встановили, що в ході конфлікту постраждали гості господаря квартири, 34-річний черкащанин, який отримав поріз ноги кухонним ножем, та 29-річний місцевий житель, якого побили та відібрали мобільний телефон. Потерпілі втекли від нападників та викликали поліцію. Трьох кривдників потерпілих було знайдено на місці події, а в пральній машині поліцейські знайшли зниклий мобільний. Правоохоронці їх доставили до Черкаського відділу поліції для дачі показів. Ними виявилися раніше судимі жителі Черкас 23, 32 та 42 років.

За даним фактом Черкаським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року. Триває досудове розслідування.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100