реклама
Sucurity Police

реклама

1 листопада в порядку денному сесії Черкаської міськради депутати проголосували за підтримку петиції про заборону розміщення пересувних цирків, звіринців, зоопарків та виставок диких тварин у Черкасах.

Автором петиції була свободівка, екоактивістка Діана Тяско. Всього за 2 дні петиція (http://rada.ck.ua/petitions/web/petitions/197/votes?page=6) набрала 275 із 250-ти необхідних голосів. Таким чином вона у формі проекту рішення була внесена до порядку денного сесії Черкаської міськради.

До слова, Закон України «Про жорстоке поводження з тваринами» забороняє діяльність пересувних цирків, звіринців, зоопарків та виставок диких тварин. Проте в Черкасах через незнання закону місцева влада надавала дозволи на розміщення цих об’єктів у місті. Відповідно поліція теж ніяк не реагувала на такі випадки. Тим часом нахабні ділки користувалися такою ситуацією в місті й продовжували порушувати закон про жорстоке поводження.

На такі випадки свободівці вже неодноразово реагували та спільно з поліцією припиняли порушення закону.

«Відтепер, так як і в ряді інших українських міст у Черкасах не буде знущань над дикими тваринами. Якщо раптом ви побачите анонс про приїзд до Черкас пересувних цирків, звіринців, зоопарків та виставок диких тварин – повідомляйте будь ласка мені, я знаю як їм протистояти» – звертається до черкасців Діана Тяско.

Прес-служба Черкаської обласної організації  ВО «Свобода»

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 прохожий 02.11.2017 10:45
Тепер у Черкасах замість пересувних цирків та звіринців буде виступати свободівське шобло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Черкащанин 02.11.2017 10:41
Нарешті!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100