реклама

реклама

2 листопада у Христинівському районі були відпрацьовані практичні дії щодо організації ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної із пожежею на території складу озброєння військової частини та проведення заходів щодо організації евакуації і життєзабезпечення населення із небезпечної зони.

IMG_5940

Про це повідомляють у обласному управлінні ДСНС України в Черкаській області.

Під час практичних дій були відпрацьовані питання щодо організації оповіщення та інформування населення про загрози та подальші дії. Перевірено роботу евакуаційної комісії та роботи збірного евакуаційного пункту. Силами цивільного захисту територіальної підсистеми проведено евакуацію населення із зони можливого ураження та організовано роботу приймального пункту евакуації у селі Велика Севастянівка.

Як зазначила голова Христинівської РДА Людмила Денисюк під час навчань, «всі спеціалізовані служби цивільного захисту району продемонстрували скоординовані дії. Проте, також зрозуміло, що нам треба і надалі вдосконалювати роботу спеціалізованих комісій, які у відповідності до поставлених завдань повинні діяти впевнено та ефективно».

IMG_5925

IMG_5913

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100