реклама

реклама

Відомий черкаський історик Юрій Мариновський шукає мецената, який допоміг би видати його книжку про родовід відомої на Черкащині родини Симиренків. Майже вся книга базується на архівних даних.

Image0004 Юрій Мариновський – один із найвідоміших на Черкащині дослідників історії краю. Незважаючи на інвалідність, через яку він позбавлений можливості пересуватися, Юрій Юхимович написав та видав цілу серію книжок, де зібрано та проаналізовано джерела з ранньої історії Черкас та Канева, православної церкви та монастирів, євреїв Черкащини, родини Гулаків.

Останні два роки дослідник тяжко хворіє.

Тих, хто хоче і може допомогти виданню книжки, Юрій Юхимович просить перерахувати посильні кошти для видавництва «Вертикаль» на картку в ПриватБанку: 5168 7555 1424 1567 (Кандич Сергій Андрійович). Телефон видавництва 50-07-63. Загалом потрібно 20 тис. грн. Власного рахунку в банку Юрій Юхимович не має.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Черкащанка 11.11.2017 16:59
Юрій Мариновський дуже шляхетний,профе сіональний історик-дослідник.Його праці-науковий скарб історії України.Підтримати людину,яка долаючи тяжкі фізичні перепони опрацьовує архівні матеріали-моральний обов*язок громадянина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Добродій 06.11.2017 20:43
Мужня талановита людина заслуговує підтримки. Дослідження родини Симиренків - унікальне (як і усі попередні) дослідження. Допомога у виданні книги про наших славних земляків - справа честі сучасних меценатів, передусім аграрників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100