Будувати спортивні майданчики і стадіони, прокладати велодоріжки та ремонтувати спортзали – такі обіцянки є буквально у кожного міського голови в Україні, а надто – у голів обласних центрів. Оскільки вони є об’єктами моніторингу «Слова і Діла», журналісти не могли оминути цю тему в традиційному моніторингу відповідальності мерів.

Найбільше таких зобов’язань, як нескладно здогадатися, у найспортивнішого мера України – багаторазового чемпіона світу з боксу, а нині градоначальника Києва Віталія Кличка. Мер, який не лише займався спортом у минулому, але й продовжує активно подавати приклад активного способу життя (то на велосипеді на роботу їздить, то на дошці для серфінгу розсікає по Дніпру), дав цілих 9 таких обіцянок.

Пригадали журналістки і обіцянки міського голови Черкас Анатолія Бондаренка. Так, ще у 2016 році очільник міста пообіцяв звести у Черкасах Льодовий палац у 2017 році, а також облаштувати міні-футбольні поля на території трьох шкіл до кінця року. Як бачимо, Новий рік уже не за горами, а Льодового палацу на Митниці досі не видно…

47704-1_uk_large

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Віктор 08.11.2017 21:06
...влада, яка не будує спортзали - буде будувати тюрми...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Боря 07.11.2017 11:37
І навіщо той не потрібний льодовий палац?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100