реклама

реклама

Торговця амфетаміном затримали правоохоронці згідно зі статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрито кримінальне провадження та вирішується питання про оголошено особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею 307 Кримінального кодексу України, повідомили в поліції Черкаської області.

PM775image001

До оперативних співробітників Чорнобаївського відділення поліції надійшла інформація про те, що на території  Чорнобая 27-річний чоловік займається збутом амфетаміну. В ході проведення оперативних заходів, працівники поліції під час оперативної закупки вилучили поліетиленовий пакетик з наркотиком який зловмисник продав за 200 гривень.

Також, під час санкціонованого обшуку в магазині, де молодик працював та нелегально торгував наркотиком, у спеціально обладнаній схованці правоохоронці виявили 23 поліетиленових пакетики з амфетаміном. Будь-які пояснення про походження виявленого правоохоронцями хлопець надавати відмовився. Виявлені пакунки вилучені та направлені на проведення експертизи.

Чорнобаївським відділенням поліції вирішується питання про оголошення чоловікові підозри у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Його затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За розповсюдження наркотиків чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Наразі триває слідство.

PM521image002

PM299image003

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Цензура 08.11.2017 10:13
А де фото злочинця??? Чому згвалтованих дівчат показують на ввесь світ розчленовані трупи, у всіх потерпілих для насміхання навіть обличчя не закривають, а вбивць, наркодиллерів, гвалтівників та злодіїв, яких кожен повинен знати в обличчя щоб не стати жертвою, ніколи не покажуть. Ганьба такій українській цензурі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100