реклама

реклама

Учора перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Рябцева радився із чиновниками, як відновити навігацію за маршрутом «Канів–Черкаси–Адамівка».

Зважаючи на актуальність ситуації, на нараду запросили представників Міністерства інфраструктури України й місцевих фахівців, зокрема начальника управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації Вячеслава Потапкіна, заступника начальника Державного підприємства водних шляхів «Укрводшлях» Аркадія Кузьміна, директора Державного підприємства «Адміністрація річкових портів» Олексія Солдатова, головного інженера Державного підприємства «Адміністрація річкових портів» Володимира Чеса.

Важливість відновлення навігації полягає в тому, що до переліку найпопулярніших туристичних об’єктів під час проведення чемпіонату «Євро-2012» увійшли Шевченківський національний заповідник у м. Каневі та історико-архітектурний заповідник у м. Чигирині.

– Перевезення туристичних груп до зазначених об’єктів планується здійснювати зокрема й водним шляхом за маршрутом Київ–Канів–Черкаси–Адамівка, – зазначив Сергій Рябцев.

Головним питанням на нараді було «де взяти гроші та як залучити інвесторів» для проведення потрібних робіт і купівлі обладнання, інформує прес-служба Черкаської ОДА. Адже, на думку Аркадія Кузьміна, сьогодні такого судна, яке б цілком відповідало всім технічним вимогам і могло здійснювати перевезення за маршрутом «Канів–Черкаси–Адамівка», на жаль, немає.

Голова наради Сергій Рябцев вважає, що така ситуація неприпустима, оскільки Черкащина має потужний водний потенціал. Зважаючи на це, він закликав усіх учасників наради знайти джерела фінансування для відродження діяльності річкового порту в м. Черкаси та пристані «Адамівка».

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 sergo 10.01.2012 20:01
Зважаючи на актуальність ситуації, на нараду запросили представників Міністерства інфраструктури України й місцевих фахівців, зокрема начальника управління промисловості та розвитку інфраструктури облдержадмініст рації Вячеслава Потапкіна, заступника начальника Державного підприємства водних шляхів «Укрводшлях» Аркадія Кузьміна, директора Державного підприємства «Адміністрація річкових портів» Олексія Солдатова, головного інженера Державного підприємства «Адміністрація річкових портів» Володимира Чеса.-прикиньте граждане сколько баранов кормится у мертвого корыта?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Иван 05.01.2012 17:26
На Крайслере том, что Олейник купил будучи мером Черкассы, наверняка он уже дырявый и никуда не пригоден, вот взять поварить и пустить у вольное морское путишествие....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Саша 05.01.2012 16:36
ИДИОТ :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100