реклама

реклама

Головне державне управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Черкаській області очікують зміни.

Як повідомив у коментарі «Прочерку» виконуючий обов’язки начальника управління Анатолій Миронінко, структура не ліквідовується, а реорганізовується.

– Наша установа була державною структурою, але не службою. Тому тепер усі працівники стануть держслужбовцями, – говорить Анатолій Іванович. – У нашій роботі нічого, крім статусу працівників та назви, не зміниться. Тепер ми будемо називатися Управлінням охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Черкаській області.

Про зміни працівників установи попередили 28 грудня. Найближчим часом вони приймуть присягу держслужбовців.

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 рибак 27.12.2012 20:57
мирона скоро вигонят
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Сергій 18.01.2012 15:51
Вихід є. Це організація громадського контрою насамперед, та застосування жорстких санкцій до тих хто сприяє «карманним» браконьєрам. Повинен бути ефективний господар.

Та насамперед потрібно бажання до наведення ладу у цій сфері.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Сергій 18.01.2012 15:50
Вже давно не є таємницею, що найзухваліші браконьєри в Черкасах це рибоохорона та водна міліція. Вони тільки в ЗМІ, на шпальтах газет демонструють свою роботу коли викручують руки дідусеві, що впіймав пару рибин на юшку. На воді ж, користуючись безконтрольніст ю та круговою порукою, контролюють винищення сотень тон риби з заказника, відкрито торгують дозволами на вилов риби в заборонених місцях, Липівському заказнику, та в урочищі «Чорна яма» та забороненими знаряддями лову. З їхньої згоди за величезні відкати в заказнику працюють неводи. Ніяка реорганізація цю проблему не подолає, бо як каже Анатолій Іванович Мироненко. – «У нашій роботі нічого, крім статусу працівників та назви, не зміниться.»

Прикро те, що всім, хто якимось чином зв’язаний з водоймищем та риболовством про все це достеменно відомо, але кожен має свій ласий шмат пирога і всіх це задовольняє.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 sergo 10.01.2012 20:04
а рыбы от этого увеличется?или взятки подрастут?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Иван 05.01.2012 16:08
Ты что, нельзя поверит, что Тулуб доверил руководить рыбинспекцией родному брату Анатолию Мироненко,.........................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100