реклама

реклама

Черкаський собака має власний автомобіль – господар замість будки облаштував житло для тварини у старому «Запорожці», інформує «5 канал».

123551

Прихистив Джека із вулиці три роки тому, проте забрати до квартири не зміг. Як живеться єдиному в Черкасах собаці-автовласнику – дивіться далі:

Три роки тому Джек жив просто неба. Нині – мешкає у власній автівці. «Він такий хлопець-альфонс. Всіх дівчат тут обхажує. І в мене теж там такса, він якось з'явився і я думав, що дівчина погуляє – то він і піде собі. Так він і залишився у мене, спочатку спав під під'їздом», – розповідає власник собаки.

Покинути напризволяще безпритульного пса Володимир Пучка не зміг. Вирішив облаштувати йому прихисток. Замість будки віддав під помешкання свій старенький «Запорожець», який роками стояв під будинком. Нині дворняга – улюбленець усіх сусідів. Гуртом його і годують.

«Він з усіма собаками ладнає, грається, гуляється. Якщо у собак бувають якісь сутички, бійки, то він не встряє. Осторонь поглядає на все це, така самостійна і лагідна собака», – розповідає мешканець будинку Ярослав.

Джек самотужки відчиняє двері «Запорожця» і зазвичай займає водійське місце. Звідти і стежить за порядком у дворі. Як каже Володимир Пучка: «Не полюбляє питущих. Вони там на лавочці бувають, то він трохи їх ганяє. Шумлять, кіпішують – то буває погавкає на них, поставить на місце».

Господар каже, що для такого пса і «Запорожця» – не шкода.

Ярослава Литвин, Олександр Коваленко, «5 канал»

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Ірина 09.11.2017 00:20
Круто! Чоловік - молодець, що не полишив песика))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Черкащанин 08.11.2017 18:18
Люблю позитив :-)
"ЗАЧОТ"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100