Власником виявленої зброї виявився 32-річний житель Черкас. Чоловік відмовився від дачі показів, з ним працюють слідчі та відкрито кримінальне провадження.

Під час патрулювання міста Черкаси працівники патрульної поліції помітили в сквері однієї із лікарень чоловіка, дії якого були підозрілими – побачивши поліцейських, він різко змінив напрямок руху та намагався сховатися. Чоловіка наздогнали та під час огляду його особистих речей, в пакеті правоохоронці виявили корпус гранати Ф-1 без запалу, 5 муляжів-запалів до гранат та патрон калібру 12,7 мм. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Черкаського відділу поліції. Спілкуватися із правоохоронцями чоловік відмовився.

Речові докази вилучено та направлено на дослідження. Слідчими Черкаського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Про це повідомили в секторі комунікації ГУНП Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #2 РезидентЪ 10.11.2017 10:14
Цитую Мусора пишут:
працівники патрульної поліції помітили в сквері однієї із лікарень чоловіка, дії якого були підозрілими

Это как ? Стоял/сидел себе чел с пакетом, что в этом подозрительного ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Черкащанин 09.11.2017 17:04
Виходить, що за один патрон, який ще може бути не бойовим припасом, поліцейські одразу відкрили кримінальне провадження. Корпус гранати та муляжі запалів однозначно не являються бойовими припасами та вибуховими речовинами. Вся ця історія дуже сумнівна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100