реклама

реклама

Обласний шкірвендиспансер досі залишається без тепла. Незважаючи на те, що вже 9 листопада. Про це повідомили працівники медичного закладу, - пише «Дзвін».

«Проблеми виникли через борги перед газопостачальним підприємством. Ситуація виникла не вперше. Півтора роки тому наші пацієнти вже сиділи без тепла і без харчів. Цього року хоч плити у їдальні поставили електричні. Зараз у нас на стаціонарному лікуванні перебуває близько 60 пацієнтів, багато дітей. Міські їдуть на ніч додому, іногородні сплять у «куфайках».

В обласному управлінні охорони здоров’я отримати коментар знову неможливо: керівник управління Михайло Лобас до понеділка знаходиться у відрядженні, його заступник Олег Найдан у відпустці.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Марат 10.11.2017 22:07
Отопление включено в городе почти месяц. Лобас же не месяц назад укатил в командировку. И Найдан не месяц в отпуске. Бездарные чинуши должны в конце концов отвечать за свои действия или бездействия. Не можешь или не хочешь работать,Для начала выговор с взысканием крупной суммы денег, вторично - уволить без права пожизненно занимать руководящие должности и с возмещением ущерба для лечебных учреждений и в случае простудных заболеваний - полное возмещение пациентам стоимости лечения. Кстати, для Лобаса - это не проблема.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Фізіолог 10.11.2017 11:25
Не втручайтесь в кріотерапію!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100