реклама

реклама

Посадовець не вніс до своєї декларації відомості, щодо набуття права власності на частину квартири в місті Черкаси. За вчинення вказаного правопорушення на посадовця складено адміністративні матеріали за частиною 4 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення

Працівниками Управління захисту економіки в Черкаській області складено адміністративний протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення за частиною 4 статті 172-6 (Порушення вимог фінансового контролю) Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно посадовця Служби автомобільних доріг в Черкаській області який, будучи суб’єктом декларування, не вказав в декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2016 рік частини квартири, що знаходиться в місті Черкаси, набутої ним у власність.

Складений протокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення направлено до суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Про це повідомили в ГУ НП Черкаської області.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Пересічний 10.11.2017 10:34
Це хто ж так "проколовся"? Чи не Демиденко Владислав? А квартиру за які шиші він купував? Де НАБУ, Прокуратура, "активісти"? Нажаль, ось такі керманичі є розпорядниками державних коштів, що виділяються на дороги... В цивілізованій країні за таке вже б давно поперли з посади, а не складали адмінпротокол!
Здається, його поки не сильно чіпають, бо з цього молодого керівника Служби автодоріг області зроблять "цапа-відбувайла" за ремонт мосту через р.Дніпро (думаю, якщо дуже пошукати, то знайдуться дуже великі суми неправомірного використання бюджетних коштів).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100