9 листопада у виставковому центрі «Казац-палац» в Запоріжжі проходить щорічний «Ярмарок освіти». Цей захід об'єднує спеціалізовані виставки «Абітурієнт» і «Освіта за кордоном», повідомляє «РепортерUA» з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС в Запорізькій області.

img_0746_1

Ярмарок розрахований на широку аудиторію: випускники шкіл, студенти, а також всі, хто хоче удосконалюватися і отримувати нові знання. На ярмарок приїхали середні спеціальні і вищі навчальні заклади, серед яких і Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.

Доцент кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля, полковник служби цивільного захисту Віталій Славинський розповів, що їхній інститут в четвертий раз бере участь в ярмарку освіти в Запоріжжі.

– Мета нашого приїзду – інформування абітурієнтів про особливості навчання в нашому інституті, надання повного інформування про основні вимоги та переваги професії рятувальника для того, щоб вони могли зробити правильний вибір подальшої професії і, можливо, поповнити загони ДСНС у подальшому, – зазначив Віталій Славинський.

До проведення заходу також залучалися запорізькі рятувальники. На місці розгорнули консультаційний пункт.

img_0757_2

img_0805_3

Фото ГУ ДСНС України в Запорізькій області

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 Автомобіліст 10.11.2017 23:03
Коли шансы на нуле,
Ищут злата и в золе!
Девка тоже в смысле рожи
Далеко не крем-брюле!
Ей сойдет теперь любой -
Хоть горбатый, хоть рябой,
Потому как и рябые
К нам не ломятся гурьбой!..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100