реклама

реклама

Працівники «Черкасиобленерго» два місяці не отримують заробітну плату через те, що є такий споживач як ПАТ «Азот». Про це на сесії міськради учергове нагадав представник Обленерго Євгеній Лут, інформує «Вичерпно».

23516075_1325159967612311_1322567919_o-710x434

– Що ви будете робити, коли у нас всі позвільняються і всі залишаться без світла? Як ми можемо розраховуватися з енергоринком, коли у вас є величезний борг? Ми стоїмо в позі попрошайок, щоб ви нам заплатили, — звернувся до депутатів, які працюють на «Азоті», Євгеній Лут. — Ви ж депутати, ви ж маєте перейматися проблемами міста.

Якщо не буде електропостачання, ми просто всі замерзнемо, — говорить Лут.

– Людей зараз контролювати важко. Люди кажуть, що вони вас всіх винесуть, разом із «Азотом» на вилах, ми їх не можемо стримувати, — сказав він.

Після цього слово взяв депутат від «Азоту» Ігор Кривошеєв.

– Підприємство після того, як запустити нам роботу, стовідсотково виконувало свої зобов’язання по сплаті за електроенергію. А у вересні за добу до розрахунку ініціювало накладання арешту на наші рахунки. Ми пропонували розблокувати наші рахунки. До наступної п’ятниці підприємство розрахується за спожиту електроенергію за вересень і листопад, — сказав депутат.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Савр 12.11.2017 06:26
Юрисдикція Кривошеєва розповсюджуєтьс я тільки до порога директорки 9 школи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Я 11.11.2017 19:43
Керівники "Азоту" - брехуни. Вони тільки обіцяють та не виконують свої обіцянки. В серпні обіцяли до листопада виплатити весь борг по зарплаті азотівцям, обіцяли сплачувати поточку і міліардний борг за світло. Ще мають борги за газ. Прибуткове підприємство все в боргах. Ось як треба "ЧЕСНО" вести бізнес із партнерами. Клали вони на людей. Не можуть навести лад на "Азоті", а ще їх представники-депутати керують містом. БРЕХУНИ! А ЛЮДИ все бачать. Цікаво, вони не бояться жити в нашому місці і ходити вулицями?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Свої 10.11.2017 22:21
Це хто сказав-Кривошєєв? Так він же нічого не вирішує
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100