реклама

реклама

До проведення земельних торгів в області готові на сьогодні 142 водних об’єкти, повідомив на нараді в ОДА перший заступник очільника області Віталій Коваль і додав:

– Натепер по 127-ми з них визначено виконавців торгів, котрі готують землевпорядну документацію. На жаль, маємо й певні порушення з боку виконавців. Це, зауважу, змушуватиме членів комісії розривати договори, забравши право проведення торгів. Адже саме вчасна та системна робота в цьому напрямку сприятиме швидшому наповненню місцевих бюджетів. Перші торги на кілька земельних ділянок відбулися у вересні, наступні планується провести в грудні.

Під час засідання комісії заслухали кількох виконавців земельних торгів щодо підготовки лотів до продажу. Обговорили також шляхи вирішення питання про недотримання плати за оренду водних об’єктів.

У ході проведення погодили й більше десятка клопотань суб’єктів господарювання про включення водних об’єктів на торги. Розглянули 6 клопотань про поновлення договорів оренди земельних ділянок водного фонду. Кілька перенесли на наступне засідання комісії, зокрема після доопрацювання технічної документації.

Про це повідомили в Черкаській ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100