реклама

реклама

1510557506-826 Міський голова Анатолій Бондаренко дав доручення проектувати ремонт вулиці Сумгаїтської з розрахунком облаштування там велосипедної доріжки. Із таким дорученням він звернувся сьогодні, 13 листопада, під час ранкової наради до директора департаменту архітектури та містобудування Артура Савіна, повідомляє видання «Zmi.ck.ua».

«Підрядник уже проектує цю вулицю, зараз йде погодження з власниками мереж. Єдине, про що ми зараз дискутуємо, – як забезпечити безпеку пішоходів на цій вулиці, адже вона є досить широкою. Потрібно провести нараду з цього питання. Вирішуємо, або облаштувати "острівки безпеки", або ж надземний перехід, або ж якось інакше. Це питання потім ми винесемо на виконком», – зазначив Артур Савін.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Жорик 13.11.2017 14:14
И велосипедные дорожки надо, НО сделайте пожалуйста тротуар в центре города. От ЦНТИ, до Дружбы народом можно ноги поломать, а какие ямы на т.н. тротуаре перед Кооператором :-x А от Шевченко до ЗАГСа, особенно перед Проминвестбанко м :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Надія. 13.11.2017 12:02
Обговорюючи нові, амбітні плани,- доведіть хоча б один з уже розпочатих до логічного завершення. Уже перерито половина міста, а показати хоча б один завершений об'єкт не можете.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100