реклама

реклама

Під час проведення патрулювання наряд реагування поліцейських охорони Уманського міжрайонного відділу поліції охорони, дислокований у місті Жашків, спільно з працівниками Жашківського відділення поліції, виявив злочинця, який перебував у розшуку

Поліцейські отримали повідомлення по спецлінії «102» про те, що біля будинку по вулиці Святковій в м. Жашків тривалий час перебуває невідомий громадянин, поведінка якого викликала підозру у місцевих мешканців.

IMG_6618

Поліцейські наряду реагування поліції охорони прибули за вказаною адресою і під час обстеження прилеглої території виявили підозрілого чоловіка.

Під час перевірки особистих даних поліцейськими встановлено, що затриманий  громадянин, 1986 року народження, мешканець м. Дніпро, знаходиться в активному розшуку Покровським відділенням поліції Криворізького відділу ГУНП в Дніпропетровській області за скоєння злочину передбаченого статтею 185 ч.3 ККУ ( Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років).

Судячи з усього крадій вивчав черговий об’єкт своїх злочинних посягань, але пильність мешканців та оперативність наряду реагування поліцейських охорони вберегли людей від втрати майна.

Затриманого доставлено до Жашківського відділення поліції  ГУНП в Черкаській області.

Управління поліції охорони

в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100