реклама
Sucurity Police

реклама

Ексцес за участю опозиційного політика Михайла Саакашвілі відбувся під час мітингу біля Смілянської міськради – обурені жителі міста вимагали підключення у Смілі теплопостачання. Відповідне відео розміщено на Youtube-каналі політика.

Саакашвiлi2

В.о. міського голови Віктор Федоренко пояснив Михайлові Саакашвілі, який приїхав підтримати протестувальників, що міськрада судиться із теплопостачальниками, вимагаючи дати тепло, проте поки що безрезультатно. На це Саакашвілі відповів, що в арсеналі місцевої влади – не тільки можливість подавати позови.

– Якщо місцева влада не може забезпечити тепло в квартирах, вона мусить піти! Що тут незрозумілого? – сказав Саакашвілі.

Після цих слів мітингувальники почали кричати «Владу геть!»

Саакашвілі закликав учасників мітингу дати владі час до четверга (до чергової сесії міськради). Якщо питання з теплом не буде розв’язане, він пообіцяв сам взятися за зміну влади в місті шляхом оголошення нових виборів.

– Владу обирали люди, а не «СмілаЕнергоінвест»! – наголосив Саакашвілі.

Після цього Федоренко спробував перевести обурення громадян на підприємство.

– Ходімо разом до «СмілаЕнергоінвест»! – закликав він. – І спитаємо, чому не пускають тепло! Їм дали гроші, їм дали тарифи, їм дозволили! І зверху дали вказівку – працювати! Не ми дали вказівку!

Але Саакашвілі був непохитний – він повторив, що у місцевої влади є час до четверга.

Після цього у Федоренка стали нерви.

– Не займайся хе*нею, б**! – сказав він Саакашвілі.

У відповідь політик обізвав його «злодієм», а той почав допитуватися, що саме він украв.

– Ходімо займемо його кабінет! – закликав Саакашвілі.

– Скиньте нах*р його, б**! – у відповідь доручив Федоренко охоронцям.

Після цього почалася штовханина. У події втрутилася поліція та представники «Національного корпусу».

Прорвавшись на сходи міськради, Саакашвілі пообіцяв «розібратися» із мером та його «тітушками». Насамкінець він пообіцяв повернутися в місто в четвер, коли відбудеться сесія міськради.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #9 Загребля 14.11.2017 18:51
Людина приїхала допомогти. А тут недоумки всілякі бозна що пишуть. Подякувати треба що хоч хтось намагається якось вплинути на ситуацію. Мерзнуть усі але такі цнотливі. І самі нічого не роблять і іншим не дають. Зате опльовувати такі мастаки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #8 Пошливы 14.11.2017 18:30
Было бы в Смеле тепло, Михо бы туда и не ехал. Так что начинать надо не с него, а с местной власти. А бездарная власть в Смеле умеет только воровать. Особо и не прячется ибо люди здесь перепуганные и твердолобые. Они титушек мера боятся. Так что может и нужен тут нервный грузин, чтобы попугать идиотов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 000999 14.11.2017 14:13
До найкращого мера України заїджав? Вирішили які обої клеїти у обіцяній Міхо квартирі? Чи людина буде мерзнути всю зиму у наметі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #6 Сорго 14.11.2017 13:50
хоч хтось колотить це кодло!
Хоч їм по барабану!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #5 Андрей 14.11.2017 13:01
Слушайте боты потрошеновские-оо77,олесь и прочая гнилая постать.Мне например до одной поры было по херу,кто такой Саакашвили,а вот теперь после того,как отродье иуд,стоящие на довольствие банковой и изощряясь в словесном поносе против Саакашвили,я принял решение,что буду делать всё,чтобы как можно больше людей привлечь на сторону его партии.Запомните лишнехромосомны е,что у нас тех кого пытается оскорбить и унизить власть,которая в народе называется не иначе,как бпп-банда петра порошенка-всегда поддерживают.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 Кот-ток 14.11.2017 11:27
Саакашвілі закликав учасників мітингу дати владі час до четверга (до чергової сесії міськради). Якщо питання з теплом не буде розв’язане ми дамо владі час ще до одного четверга, апо тім ще дамо час.... бебебебебе (точнісенько така ж схема діє в Києві)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Сидоров. 14.11.2017 10:58
Михо ездит , ищет проблемные места, толкает зажигательные речи, призывает к искоренению корупции, гнать нерадивых чиновников и.т.д. Внешне вроде правильно. Но судя по предыдущей работе михо, результаты у него не ахти. Это не обьясняется продиводействие м ему коррумпированны х чиновников Это просто неумение организовать свою работу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Олесь 14.11.2017 10:50
Саакашвілі - мер Сміли, чудова кар`єра! :P :P Наступним пунктом його володарювання будуть Шелепухи!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 007 14.11.2017 10:26
Бе-бе-бе ніяк не заспокоїться :lol: . В Києві получився пшик із його мітингів, так він приїхав в містечко творити революцію. Таки пора йому їхати в ліса Чигиринщини і там окопуватись та ставити палатки як обіцяв. Тим більше зима на носі, а палатки іще досі не готові і як він думає зиму пережити не відомо. Прямо як у басні "Попрыгунья Стрекоза Лето красное пропела; Оглянуться не успела, Как зима катит в глаза." :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100