реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою ініційовано питання для проведення перевірки стану розгляду заяв громадян, що надходили до органів поліції за фактами торгівлі наркотиками, повідомляють у відомстві.

245591 В ході моніторингу електронних засобів масової інформації, зокрема Інтернет-телеканалу «Антена» виявлено публікацію з відеозаписом на тему «В одному з мікрорайонів Черкас відкрито торгують наркотиками».

В ефірі Інтернет-телеканалу «Антена» висвітлено інформацію про те, що працівники поліції не реагують на скарги та заяви жителів мікрорайону «Перемога» щодо розповсюдження психотропних речовин та наркотичних засобів.

Таким чином, Черкаською місцевою прокуратурою направлено листи на адреси Головного управління Національної поліції в Черкаській області  та Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області для проведення перевірки стану розгляду заяв громадян, що надходили до органів поліції за аналогічними фактами для надання їм належної оцінки та вжиття заходів реагування.

Разом з тим інформуємо, що Черкаською місцевою прокуратурою скеровано до суду 76 справ за фактом  розповсюдженню психотропних речовин та наркотичних засобів, з них 18 за фактом збуту наркотиків по м. Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 спостерігач 16.11.2017 16:44
наркоманів у місті розвелось багато. Чим вони думають? Працювати треба іти, а не шукати гроші щоб прийняти дозу. Батькам треба теж контролювати своїх дітей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100