реклама

реклама

15 листопада депутат Черкаської облради від ВО «Свобода» Сергій Воронов звернувся до Смілянської міськради та обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій з вимогою введення надзвичайного стану в місті Сміла. Такий крок депутат вважає доцільним у тій катастрофічній ситуації, що зараз існує в місті: там досі не увімкнено опалення у житлових будинках, пише прес-служба партії.

«З року в рік у Смілі виникає проблема теплопостачання через офшорну фірму-прокладку, яку використовують для виведення мільйонів гривень, які сміляни сплачують за тепло. Влада (міська та обласна), проявляючи повну халатність та безвідповідальність, лише імітує боротьбу із ділками, які «нагрівають» свої кишені за рахунок смілян. Насправді ж влада всіляко потурає теплопостачальнкам. Намагається перекласти всі свої борги перед Нафтогазом знову ж таки на смілян» − пояснює Сергій Воронов.

Свободівець вимагає не чекати погіршення температурного режиму та розпочати облаштування пунктів обігріву в місті Сміла.

«Протягом найближчої доби відповідні органи мають здійснити максимум заходів для врегулювання ситуації та запуску котелень. У інакшому випадку, необхідно розпочати процедуру оголошення надзвичайного стану який, до слова, передбачає можливість примусової конфіскації майна у організацій будь-яких форм власності. В тому числі це стосується й тих, хто саботує увімкнення опалення в місті. Це один із дієвих механізмів, яким можна вирішити питання теплопостачання в місті, дозволивши місцевому комунальному підприємству нарешті запрацювати. Переконаний, що повну відповідальність за ситуацію в Смілі має взяти на себе, як виконуючий обов’язки міського голови Сміли, так і очільник ОДА, разом з профільним заступником!» − прокоментував ситуацію свободівець Сергій Воронов.

Депутат також додав, що буде ініціювати в наступному році встановлення у Смілі твердопаливних котелень, які будуть основною альтернативою нинішньому централізованому опаленню. Також Сергій Воронов пропонує депутатам Смілянської міськради прийняти програму підтримки громадян для переведення їх домоволодінь на систему індивідуального опалення.
Звернення Сергія Воронова до ДСНС у Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
-1 #7 Пошливы 16.11.2017 18:10
Первый раз услышал мудрую речь от свободовца. Причём заметьте не со Смелы... Но те, кто защищает губернатора, будут против. Потому что это он недоработал. Уже первого ноября можно было вводить в Смеле чрезвычайное положение...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Черкащанка 16.11.2017 17:02
Усих вигнати нахер з пляжа щоб люди і не мучились.В зв'язку з прийняттям нового закону по ЖКГ скоро усі Українці які проживають у висотних будинках вийдуть перекривати транспортні сполучення завдяки таким керівникам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 пенсіонер 16.11.2017 12:36
Вигнати треба,в першу чергу,головного переговорний, а,іншими словами-корупціонера,за стуника губернатора Овчаренко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Кот-ток 16.11.2017 12:04
Пане депутат дякуючи вашим колегам з верховної ради, які дуже плідно попрацювали в цьому році, в Україні повністю буде знищено освіту, медицину, соціальний захист, та житлово комунальне господарство, а тому надзвичайний стан потрібно вводити в країні в цілому. Тож як кажуть в народі - пишите письма... А в Смілу краще введіть національну гвардію, бо калюжі сьогодні з ранку вже замерзли....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Гнат 16.11.2017 10:16
Згоден, як варіант!
А ще потрібно відправити у відставку всіх персонажів, які так познущалися із смілян! :-|
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Полкан 16.11.2017 09:56
Боріться!!! Перекривайте дороги!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 007 16.11.2017 09:44
Як би щось бовкнути. Він хоч знає що таке надзвичайний стан і хто його вводить? На цій бідній Смілі вже пропіарились хто захотів (Саакашвілі, народні депутати, обласні, різного пошиву активісти і просто "експерти"). Ви особисто вирішіть щоб людям тепло подали, а не придумуйте "паравоз". Котельні запустили так "Черкасигаз" не дає газ, так вирішіть цю проблему і тільки не потрібно нам фото-відео звіт про ваше відвідування цієї організації де ви будете сидіти на нараді з вкрай стурбованим лицем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100