реклама

реклама

Правоохоронці Драбівського відділення поліції затримали чоловіка, який наніс ножове поранення своїй дружині. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 121 Кримінального кодексу України.

До чергової частини Драбівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні доставлено 59-річну жительку одного із сіл району з тілесними ушкодженнями у вигляді колото-різаної рани в області живота. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

Проводячи перевірку, поліцейські встановили, що жінка отримала поранення від свого чоловіка. Його знайшли за місцем проживання та запросили до поліції для дачі показів. З його слів стало відомо, що вони разом розпивали спиртні напої. Перебуваючи напідпитку, між подружжям виникла сварка, під час якої чоловік схопив кухонний ніж і наніс своїй дружині тілесні ушкодження.

За даним фактом Драбівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманій оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Сектор комунікації в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100