реклама

реклама

Напередодні Всесвітнього дня дитини громадська організація «Молодіжне об’єднання Нове покоління Кам’янщини» влаштувала яскраве свято в підтримку онкохворих дітей району. Благодійний концерт «Жити завтра!», що був започаткований у 2014 році, покликаний об’єднати небайдужих людей та привернути увагу суспільства до невід’ємних проблем нашого життя.

_MG_1886_tn

Однак, цьогорічний захід був дещо особливим. Підтримати наших дітей завітав столичний фольк-рок гурт «Сварожичі». Не зважаючи на відстань в три сотні кілометрів та щільний графік, вони з легкістю прийняли пропозицію зробити добру справу. Велику роботу щодо приїзду «Сварожичів» зробила «новопоколінівка» Оксана Малюкіна. Живу музику, яку хлопці подарували містянам, вони згадуватимуть ще довго.

Поруч із професіоналами на сцені виступали не менш яскраві співочі таланти – Альона Юрченко, Лідія Гвоздик, Андрій Троян, Софія Чернега, колектив «Перлинки» (керівник – Мозгова Л. В.), східна танцівниця Яна Котенко, а також танцювальний колектив «Самоцвіти» (керівник – Одуд Г. М.) та клуб спортивно-бального танцю «Еліт Данс» (керівник – Козоріз Л. В.). Підтримували наших діток та їх родини щирі ведучі – Юрій Рибчук та Дарина Бондаренко.

Купивши квиток на концерт кожен присутній вже автоматично робив добру справу. Окрім того, біля сцени стояла скринька, куди кожен бажаючий міг кинути свою благодійну допомогу. Таким чином, за цей вечір нам вдалося зібрати суму в розмірі 4970 грн, яка була розділена й роздана родинам, де є онкохворі неповнолітні. Таких діток на обліку в ЦРЛ сьогодні знаходиться троє. З етичних міркувань ми не можемо назвати їх імена, але приємно відзначити, що за минулий рік цей список не поповнився новими іменами.

Наша організація також вкотре звертається до всіх свідомих громадян з проханням зменшити кількість спалювання опалого листя та відмовитися від використання штучних квітів під час поминальних днів. Утилізація цих продуктів негативно впливає на навколишнє середовище та провокує зародження ракових клітин в організмі людини.

Віримо, що небайдужих людей до піднятої нами проблеми ставатиме дедалі більше. Однак, як показав цьогорічний захід – байдужих серед нас теж чимало. Хочеться також, щоб наші чиновники й депутати не були голослівними, а також відвідували подібні заходи.

Люди, творімо добро разом! Тільки в єдності наша сила!

Антон ЮРЧЕНКО,

голова ГО «Молодіжне об’єднання

Нове покоління Кам’янщини»

Фото

Руслан КІЯН

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100