Призовна кампанія у Черкаській області знаходиться на завершальному етапі. На сьогодні планове завдання з призову, визначене Кабміном, виконано на 96%. Про це на сьогоднішній нараді в Черкаській ОДА розповів заступник обласного військового комісара Ігор Яшкін, пише "Про все".

unian_armija_ukrajina_soldaty_727489-500x333

Він зазначив, що найкраще поставлене завдання виконали Драбівський, Кам'янський, Монастирищенський, Уманський та Чигиринський райони. Натомість, проблемними залишились Тальнівський та Чорнобаївський райони. Відстає в плані виконання призову Золотоноша. По одній людині для закриття призовного плану не вистачає в Городищі, Каневі, Корсуні, Лисянці і Маньківці. Відстають також Черкаси, яким не вистачає вісім призовників.

При цьому офіцер зауважив, що до кінця призову залишилось лише три дні, і за цей період необхідно на 100% закрити питання.

Ігор Яшкін звернувся до керівників районів та міст з проханням забезпечити оповіщення, розшук, доставку призовників на збірні пункти, призовні дільниці для проведення медичних оглядів.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Лицидеи 28.11.2017 10:55
На страницах Прочерка, столько ура-патриотов доходящих до истерических припадков от услышанного слова не на украинском языке, но почему-то прячущихся, как щуры от исполнения патриотического долга перед Государством Украины путем службы в Вооруженных Силах. Языком телепать научились, а как до дела :-x
Наприклад, на Львівщині склали список "ухилянтів" від служби в армії та оприлюднили на сторінці у мережі Facebook. Нарахували аж 15 тисяч осіб. Речник Львівського обласного військкомату Роман Поронюк пояснив: "Це - список осіб, які підлягають призову на військову службу. Бо, відповідно до закону, вони повинні з'явитися до призовних дільниць для перевірки своїх призовних даних".
Молодий підприємець Микола… Я перелякався, бо в мене документів не було. Подумав: ну все, заберуть"!!!!!!!. Зрештою, Миколу врятувало!!!!!! !! те, що він зареєстрований в іншій області.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100