Поліцейські встановили особу крадія, що викрав електродвигун з території підприємства. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

До Уманського районного відділення поліції звернулося керівництво одного з сільхозгосподарських підприємств з заявою про те, що з території підприємства викрадено електродвигун.

Проводячи перевірку оперативники встановили, що дану крадіжку вчинив 27-річний робітник даного підприємства. Поліцейським чоловік зізнався у крадіжці та розповів, що неподалік території підприємства він розібрав двигун і здав його в пункті прийому металобрухту міста Умані.

За даним фактом Уманським районним відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Крадієві загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Читач 28.11.2017 14:46
Ну й подія! Уявляєте, що то за двигун - кусок металобрухту. Звичайна дрібна крадіжка за яку перебачено штраф.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Правий 27.11.2017 19:52
Чому сектор комунікації поліції Черкаської області не повідомляє скільки відкрито кримінальних проваджень за фактами крадіжок люків у м. Черкаси та скільки з них розкрито.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100