реклама

реклама

З 1 грудня у Смілі планується здорожчання проїзду у громадському транспорті до 4,50 грн. Про це повідомив у Фейсбук місцевий громадський діяч та активіст Ілля Слободяник.

Як йдеться в повідомленні, у міських маршрутних автобусах Сміли вже розклеєні оголошення про зміну тарифу. І це всупереч домовленості між перевізником Даценко П.І. та виконкомом Смілянської міської ради, де сам Даценко обіцяв возити людей по 4 грн до 1 січня. До цього перевізники 7 місяців надавали послуги пасажироперевезення по незаконно завищеному тарифу, за що й обіцяли тепер возити дешевше, пише "Рідний край".

23926417_1879929209003783_32663602560831429_o

Нагадаємо, з 8 листопада зросла вартість проїзду у приміських маршрутах в Смілянському районі. Ціна квитка здорожчала на 1,5-2 грн. Перевізники пов’язують зростання тарифу із збільшенням вартості пального. Перевізники кажуть, що якщо вартість пального і далі ростиме, то ціна квитків з нового року може зрости до 5 грн і вище.

Поряд з тим, журналістка Таня Бойко вирішила зареєструвати петицію проти цього рішення влади. Ось що вона пише:

"Зареєструвала вчора ввечері на сайті Смілянської міської ради електронну петицію стосовно вартості проїзду в міських маршрутках. Дива не сталося: відразу петиція на сайті не з’явилася. Думаю: модератор побачить її тільки в понеділок зранку. Заходжу сьогодні на сайт – знову немає. Телефоную до відділу інформаційно-комп’ютерного забезпечення. Там мені стомленим голосом відповідають, що зараз її опублікують. «Учора ж вихідний був»... Так уже, кажу, одинадцята година. «Зранку багато роботи було, ну зараз я її опублікую», Минуло 20 хвилин. Петиції досі немає. Оце сервіс! Рубрику створили, бо згори далі вказівку, але на місцях не розраховували, що нею хтось буде користуватися... Та й куди поспішати? Хіба горить? Ну подумаєш, що вже в п’ятницю сміляни платитимуть незаконно за проїзд на 50 копійок дорожче", - пише журналістка

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100