реклама

реклама

Колектив територіального центру соціальної допомоги Придніпровського району невдоволений рішенням про приєднання до Соснівського територіального центру, інформує Zmi.ck.ua.

1512037107-695 Про суть конфіктної ситуації розповів учора під час сесії міської ради директор територіального центру Придніпровського району Володимир Коцюруба.

«Ситуація склалася вкрай напружена. У квітні було прийнято рішення про приєднання територіального центру Придніпровського району до Соснівського територіального центру, змінивши його назву на "міський". Це рішення не виконується через декілька причин: рішення прийнято зі значними процедурними порушеннями, адже не було проведено громадських слухань, не оприлюднений проект рішення та не поширено в ЗМІ інформації про те, що це питання включать до порядку денного. У вересні 90 працівників колективу попередили про те, що якщо вони не погодяться на запропоновану посаду, то будуть звільнені. Десятки фахівців будуть звільнені за статтею 40. Їх схиляють самих написати заяву про звільнення. Це свідчить про те, що багато людей просто вийдуть на вулицю», – розповів Володимир Коцюруба.

Він попросив призупинити дію рішення або скасувати його на наступному засіданні.

Також чиновник зауважив, що штат територіального центру Придніпровського району є значно більшим, ніж Соснівського.

«До того ж, ми маємо велике приміщення, обладнання, землю. Соснівка ж нічого немає. Людям пропонують зайти в нікуди», – сказав Володимир Коцюруба.

Втім, до трибуни вийшов директор департаменту соціальної політики Черкаської міськради Олег Гудзенко і заперечив висловленому.

«При об'єднані майно буде спільним. Усе буде в одній юридичній особі», – зазначив пан Гудзенко.

Він також зауважив, що кожному працівнику було запропоновано посаду, і лише сімом із них запропонували посаду нижчу, ніж вони мають.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Семен 01.12.2017 17:42
Бездельники поняли что остаются без теплых мест и подняли бунт?
Пардон, движемся в Европу, никто нероб содержать не будет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Дааа уж 01.12.2017 10:23
Коцюруба колотить колектив бо не хоче остатись без посади!!!

місто вже давно не має багато районних служб - а має міські.

Тому треба всі районні служби обєднувати в олну міську!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100