реклама

реклама

У приміщенні прокуратури Черкаської області прокурор Черкаської області Сергій Овчаренко привітав колектив прокуратури Черкащини з нагоди професійного свята - Дня працівників прокуратури України.

IMGP4410

Під час свого виступу очільник відомства відзначив, що важливою гарантією на шляху зміцнення законності та правопорядку, забезпечення миру, справедливості й спокою є налагодження спільної та ефективної роботи усіх правоохоронних органів. Серед іншого відмітив, що наполеглива праця, професіоналізм, чесність та принциповість працівників прокуратури в змозі повернути прокуратурі авторитет та значимість для суспільства.

Наостанок Сергій Овчаренко подякував кожному працівнику за спільну роботу та побажав усім  міцного здоров’я, миру, благополуччя, злагоди в родинах, професійних успіхів та досягнення поставлених цілей й результатів.

Урочистий захід відбувся за участі голови Черкаської обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка та його заступника Сергія Овчаренка, керівників правоохоронних органів області, які також висловили свої привітання колективу прокуратури.

З нагоди свята та за сумлінне виконання службових обов’язків і досягнення позитивних результатів у роботі наказами Генерального прокурора України та прокурора області окремих працівників органів прокуратури Черкащини заохочено. Про це інформує прес-служба обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 бувший 01.12.2017 17:15
Щоб ви жили довго на саму зарплату,а потім земля стєкловатою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100