реклама

реклама

Лісівники Черкащини виростили на спеціальних плантаціях достатню кількість новорічних ялин та сосон, щоб забезпечити в повній мірі потреби населення. Про це повідомили в управлінні лісового та мисливського господарства.

У цьому році державні лісові господарства готові реалізувати 82 тисячі новорічних ялинок. Заготівля їх буде здійснюватися відповідно до попиту громадян.

Ціни на ялинки не змінилися у порівняні з попереднім роком і становитимуть від 45-ти гривень. Вартість традиційно буде залежати від висоти та якості дерева. Дорожчими будуть ялинки в контейнерах – від 145 до 200 грн., в залежності від висоти.

Маркування новорічних ялинок здійснюватиметься пластиковими бирками або самоклейними етикетками, які виготовляються зі спеціального паперу, що унеможливлює їх повторне використання, так як вони повністю руйнуються при спробі розклеювання.

Як бирки, так і самоклейні етикетки міститимуть індивідуальний номер та відповідний йому штрих-код, який заноситься до єдиної системи електронного обліку деревини. Перевірка законності походження ялинки відбуватиметься шляхом введення номеру з бирки чи самоклейної етикетки, що прикріплені до ялинки, на сайті http://www.ukrforest.com. У випадку, якщо інформація на сайті відсутня, – це може свідчити про сумнівне походження ялинки.

Продаж новорічних ялинок буде організований у всіх лісгоспах та лісництвах області. Детальніше про їх реалізацію можна дізнатися за телефоном гарячої лінії управління – (0472) 37-03-75, 37-00-72.

Тож кожен, хто захоче придбати ялинки за мінімальними цінами, зможе це зробити безпосередньо в лісових господарствах Черкащини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100