реклама

реклама

Дівчина пошкодила кусачками магнітні кліпси і, не заплативши, тричі винесла товар із брендових бутиків, повідомляє поліція Києва.

PM295image002

У торгово-розважальному центрі у Дніпровському районі столиці працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку проводили відпрацювання. В одному із бутиків поліцейські помітили, як молода жінка у светрі, який вона перед цим взяла із вітрини, попрямувала до виходу із магазину. Сигналізація не спрацювала.

Правоохоронці зупинили жінку, вилучили у неї светр із етикеткою бутіка. А крім того, неоплачений товар зі ще двох магазинів торгового центру, у які зловмисниця «завітала» перед цим. Також у неї знайшли кусачки, якими любителька брендового одягу зламала магнітні кліпси на товарі.

Слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції задокументувала правопорушення. Кримінальне провадження розпочали за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Зловмисниця – 21-річна уродженка Черкаської області, яка навчається у столичному виші. Вона розповіла правоохоронцям, що програла у карти велику суму грошей і на забаганку людини, яка виграла, мала винести із магазинів певний товар. Її розповідь перевірять слідчі.

Жінці загрожує арешт, обмеження волі або до п’яти років тюремного ув’язнення.

PM437image003

PM129image005

реклама

Коментарі  

 
+6 #2 ХХХ. 05.12.2017 13:31
Цитую Так і повірили:
Казочки від поліції...

Казочки крадійки.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Так і повірили 05.12.2017 10:13
Казочки від поліції...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100