реклама

реклама

Народний депутат із Черкащини Олег Петренко заявив, що потрапив у чорний список генерального прокурора. Про це він написав у Фейсбуці.


 

«Сьогодні потрапив у чорний список генерального прокурора «визволителів» Саакашвілі, по яких уже відкриті кримінальні провадження. Окей. Я приймаю цей виклик системи і ні про що не шкодую! Що буде зі справою Саакашвілі – покаже час. Мені, по великому рахунку, начхати на нього як на політика. Якщо брав гроші Курченка – треба відповідати. І політично, і кримінально. Але щоразу, коли на моїх очах буде проходити протистояння народу і спецназу, я завжди буду вписуватись за людей, не вагаючись жодної хвилини, а вже потім думатиму й аналізуватиму. І начхати на можливі репутаційні втрати та кримінальне переслідування. Генеральний прокурор дав 24 години на те, щоб згорнули табір під Верховною Радою. Пишу явку з повинною: якщо буду бачити застосування сили проти простих людей, знову буду разом із ними. Не знаю, хто за гроші, а хто – ідейний. Однак сьогодні на вулиці Трьохсвятительській були мої знайомі, яких пам’ятаю і по Майдану, і по війні. І не можу собі уявити, що з байдужістю спостерігав би за їхнім протистоянням із силовиками», - зазначив Петренко.

реклама

Коментарі  

 
+3 #7 правда 06.12.2017 20:44
По морде всё видно. с голоду начал пухнуть в депутатах. все про народ думает...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 ДОСШ 06.12.2017 13:45
Про це він написав у Фейсбуці.

А пан депутат у Фейсбуці ничего не писал когда закончится организованный под его руководством ремонт бывшего кинотеатра Мир в детскую спортивную школу? По паспорту объекта работы должны были завершиться еще во 2 квартале этого года, а там еще и конь не валялся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 вільний демократ 06.12.2017 11:19
Наш кадр - Одарич ловко його проштовхнув у нардепи!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #4 Микола 06.12.2017 11:18
А я попереджав - за цього пройдисвіта не можна голосувати. Ще у 2000 році балотувався по нашому окугу у міську раду. Возив бабусь на обіди в ресторан "Росава", перед виборами привіз військову кухню і наливав по 100 грам горілки. Тоді переміг ще більший пройдисвіт.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Ігор 06.12.2017 11:13
*************** ******. :-x Щотижня зраджує черкащан, краще б з батьком на базі "Придніпровка" варив борщі для бандоти - це у нього краще виходило! :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Слава Україні 06.12.2017 11:07
Олег молодець,це позиці порядності чоловіка і депутата.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 тамара 06.12.2017 11:05
у нас в ВЕРХОВНОЙ Раде уже есть один "борец" за "простых людей"....вроде бы и партию свою так обозвал...но сейчас он уже в другой партии. ....уже не совсем "простых людей"...а под ВР в основном люди "определенного направления" и до "простых" уже не дотягивают. поэтому этот "депутат" либо дебил (что скорее всего) , либо так не удачно притворяется...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100