реклама

реклама

У Черкасах водій автомобіля "Деу Ланос" не пропустив жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу, та скоїв на неї наїзд. Постраждалу відкинуло на зустрічну смугу, де рухався автомобіль "Сітроен Джампі", який також її зачепив. Пригода сталася удень 7 грудня на вулиці Смілянській, поблизу "Літака". Про це сайту vikka.ua повідомила речниця УПП м. Черкаси Зоя Вовк.

239594

Потерпілу жінку 1960 року народження медики "швидкої" госпіталізували до Третьої міської лікарні. Попередній діагноз – забій тазу та можливий перелом лівої руки або ключиці. Також пішохід отримала чисельні подряпини та гематоми.

На місце пригоди прибув слідчий із ДТП, який встановлюватиме обставини пригоди.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Таке враження 08.12.2017 18:30
В Європі такої проблеми немає. На пішохідному переході завжди і всюди однозначно перевагу має пішоход і не доводиться оглядатися праворуч-ліворуч та думати чи не вдарила сеча у мозок якогось таксиста надавити на газ на переході, та ще й бачачи, як йде пішоход. Особливо вражає, коли світлофор вже показує жовтий чи навіть червоний сигнал, а деякі водії навпаки давлять щосили на газ, замість того, щоб гальмувати. І таких ідіотів в Черкасах немало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Пересічний 08.12.2017 15:06
ПДР: "Перед виходом на проїзну частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об’єктів, що обмежують оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються".

Водій відсидить та вийде на свободу, а пішоход може навічно залишитись в труні (зато з відчуттям власної правоти)!

В будь-якому разі краще керуватись негласним правилом (як пішоходам, так і водіям) УДД - Уступи Дурню Дорогу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Алёна Зайцева 07.12.2017 20:09
Сама виновата! На такой скорости - самалёт так сразу и не остановиш. Оштраховать виновницу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Таксист 07.12.2017 18:41
Думки вголос.
-Іноді складається враження, що деякі пішоходи самі, навмисне, не помічають автомобілі, коли переходять дорогу. Інколи, навіть, не дивляться вправо-вліво і ступають на проїжджу частину, не пересвідчившись у безпеці свого кроку, який може стати останнім, бо таким чином, відразу, можуть потрапити під автівку. Нібито, в ту секунду, у водія має швидше спрацювати реакція і гальма авто, ніж у пішохода, уляжуться амбіції. Іншими словами- що легше зупинити, за долю секунди, автомобіль, вагою у ~1200кг, чи своє тіло у ~65кг,- і не зробити той останній фатальний, амбіційний крок!!!
-Чи логічно те, що той водій має більше переживати за чуже життя, а ніж сам пішохід?!
-Чи легше буде від того, що на чиїсь могильній плиті буде напис, тіпа: "Все одно, на тому переході, я був правий!"?!
Це- щодо пішоходів. Про водіїв,- є інші думки! Зі ще більшим букетом претензій!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100