реклама

реклама

150 населених пунктів знеструмлені на території Черкащини. Особливо серйозно постраждав Золотоніський район, повідомив під час сьогоднішньої колегії в ОДА керівник області Юрій Ткаченко.

630_360_1445336710-7635-povrejdennaya-elektroopora-foto-wwwkurer-sredaru

Разом з тим, за його словами, деякі колективи Черкасиобленерго не збираються виходити на роботу і відновлювати електромережі, бо мають великі заборгованості з виплати зарплат.

Юрій Ткаченко повідомив, що мав розмови з віце-прем’єр-міністром Володимиром Кістіоном і міністром палива і енергетики Ігорем Насаликом.

Найбільша проблема нині полягає в тому, що НКРЕ, яке може вирішити це питання, на сьогодні нелегітимне. І відповідно до нового законодавства її склад має бути збільшений ще на 3 особи.

Однак Ткаченку пообіцяли, що до кінця року це питання буде розв’язане і одним з перших питань буде проблема Черкасиобленерго. За словами Юрія Ткаченка, підприємство «Азот», яке є найбільшим платником Черкасиобленерго, саме перебуває в скрутному стані і має проблеми з виплатою зарплати. Однак сьогодні домовленості щодо погашення боргу воно виконує і перевиконує.

Голова ОДА сказав, що мав розмову з керівництвом Черкасиобленерго. Він наполягає, щоб всі колективи виходили на роботу і виконували свої зобов’язання.

Про це інформує журналіст "Прочерку".

IMG_20171211_101923

реклама

Коментарі  

 
+8 #3 федор принципиальный 11.12.2017 17:39
Отключите напругу у ткаченко в его лавках,кабаках, дома,Кединой горе,может ОНО и зашевелитья.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Пенсіонер 11.12.2017 12:41
Нема пального,звсобі в захисту,обладна ння.робота в електроустановк ах потребує певних умов,невиконанн я яких має фатальні наслідки..а безгрошів'я довело людей до зубожіння і нолоду
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Ну і? 11.12.2017 11:55
А як, цікаво, "Обленерго" збирається претедувати на виплату грошей за дні "простою"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100