реклама

реклама

У Черкасах 9 грудня відбувся Бал краси та добра, у рамках якого пройшов благодійний аукціон. Про це пише «Черкаський спорт».

Президент Асоціації футзалу Черкаської області Юрій Гончаров та головний тренер ФК «Черкаський Дніпро» Ігор Столовицький надали для благодійного аукціону лоти.

Юрій Гончаров надав на аукціон із своєї ексклюзивної колекції футболку із автографами гравців національної збірної команди України з футболу. Її було продано за 7 500 гривень. Це була найбільша сума викладена за лот. Щасливим володарем футболки став Іван Степанець.

Ігор Столовицький презентував футбольний м’яч із автографами гравців і тренерів ФК «Черкаський Дніпро», які у 2015 році стали чемпіонами України серед команд другої ліги. Шкіряна куля дісталась Олені Рогачовій.

Зібрані кошти будуть направлені в Обласний центр дитячої онкології і гематології.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Мои мысли мои скакуны 13.12.2017 10:38
Читаешь статью, смотришь фото на фейсбучке - красивый бал, много представительны х людей из политики и бизнеса, много девушек.
Сделали хорошее дело, за что им спасибо.

Без претензий, но в качестве размышлений: почему не сделать подобный бал-аукцион онлайн? Без балов. На маникюры, прически, новые платья, такси присутствующие потратили больше, чем купили лотов. (Переданные сертификаты и участие Тренкина и тех, кто тоже приобретал лоты ноне был на балу -
не в счёт).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 KLod 12.12.2017 16:16
Бал собрал всех ;-) лядей Черкасс :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100