реклама

реклама

На наступний рік черкаська влада заклала в бюджеті кошти на школу підприємництва. Про це сьогодні на круглому столі з розвитку підприємництва в Черкасах повідомив голова ОДА Юрій Ткаченко.

25353153_1486483401406693_474914812_o

– Головне нам створити умови для розвитку підприємництва, для розвитку малого і середнього бізнесу. Для цього ми маємо бути партнерами. Насамперед працювати в цьому напрямку повинні органи місцевого самоврядування і підприємці, які мають ресурс, щоб направляти їх на розвиток. Ми також з наступного року заклали в бюджеті кошти на школу підприємництва. Вже є такі напрацювання, є довід в Білій Церкві тощо, – сказав Ткаченко.

Зауважимо, що ідея проекту виникла на інвестиційному форумі. Її тоді підтримали засновники Агенції регіонального розвитку, інші підприємці. Це буде інтенсивний курс для підприємців, які мають потенціал і хочуть отримати ключові навики та рекомендації по бізнесу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #4 Дід МаЗай 13.12.2017 12:49
Юрасик вас навчить, як треба Батьківщину кохати!За ваші гроші, звичайно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Виктория. 13.12.2017 11:47
– Головне нам створити умови для розвитку підприємництва, для розвитку малого і середнього бізнесу. Для цього ми маємо бути партнерами. Насамперед працювати в цьому напрямку повинні органи місцевого самоврядування і підприємці, які мають ресурс, щоб направляти їх на розвиток. Ми також з наступного року заклали в бюджеті кошти на школу підприємництва. Вже є такі напрацювання, є довід в Білій Церкві тощо, – сказав Ткаченко И так уже 4 года.Ну на кого рассчитаны твои понты, ткаченко? Страна утопает в коррупции, полное отсутствие судебной системы,а значить возможности защиты своих прав.моральная деградация всех гилок влади и далее можно продолжить.И это недорозумение будет рассказывать о развитие малого и среднего бизнеса.Тьфу на тебя недоросль.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Чоловік 13.12.2017 09:17
То були бізнес-інкубатори, тепер школа підприємництва... Нові слова - та розкрадання коштів по старому!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 РезидентЪ 13.12.2017 02:40
Цитую Ткаченян:
Ми також з наступного року заклали в бюджеті кошти на школу підприємництва.

Ого ! А сам там преподавать он не будет ? Интересно было бы послушать "пыдпрыйемця", который построил свой бизнес на коррупционных связях в гос.аппарате.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100