реклама

реклама

ДТП 11 грудня о 19:21 год. на автодорозі Канів-Чигирин-Кременчук, в с. Червона Слобода Черкаського району, на перехресті вул. Чигиринський Шлях та вул. Пушкіна водій автомобіля «ВАЗ 2106» не вибрав безпечної дистанції руху та скоїв наїзд на велосипедиста 1954 р.н., пенсіонера, жителя с. Червона Слобода, який рухався попереду в попутному напрямку.

Про це повідомляють у патрульній поліції Черкас.

Внаслідок ДТП постраждалий отримав тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку, перелому ребер та пневмотораксу. Госпіталізований до реанімаційного відділення Черкаської районної лікарні.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Светлана 13.12.2017 15:58
Мені цікаво, що в голові велосипедистів, що їдуть по трасі в темній одежі, на чорному велосипеді, без світловідбивачі в? Вчора їхали з Києва, так два рази було бажання зупинити машину й набити морду цим екстремалам. Дуже поспішаєте на той світ? Да будь ласка, на кришу й вниз головою. Тільки сам, а не підставляєте водіїв. Не видно вас на трасі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 ХХХ. 13.12.2017 15:31
Велосипедист мав катафоти та світловідбиваюч і стрічки на одежі , їхав у дозволеній смузі? Був тверезий? Світло на поставлених придорожніх стовпах світило, щоб траса була видна бо стовпи вже давненько стоять , але я не бачив щоб лампи світилися. А тепер не водій вибрав безпечну дистанцію, а винні оті чиновники , які ремонтували трасу і лісапедіст.Водію за перенесений стрес компенсацію. Я сам кожен вечір їду тою трасою і знаю що кажу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100