реклама

реклама

В обласній раді збирають підписи за те, щоб поставити до порядку денного сесії питання щодо звільнення представника Радикальної партії Олега Ляшка Вадима Гайовича з посади заступника голови Черкаської облради.

Гайович

Цю інформацію «Прочерку» підтвердив сам Вадим Юрійович.

– Чув про заколот, який готується проти мене, – сказав пан Гайович. – Також мені відомо, хто є замовником всього цього процесу. Хочу звернути увагу на те, що таке бажання у сильних світу цього вже давно з’явилося. Це вже не перший сигнал. До мене неодноразово звертались порядні журналісти, які повідомляли, що їм пропонували великі гроші, щоб «мочити» мене. Очевидно, через мою позицію щодо безкомпромісного захисту інтересів перш за все громади Черкащини, а не окремих її представників. Не хочу коментувати цей бруд, але скажу, що мене обирали депутати для того, щоб я працював і максимально допомагав депутатському корпусу у вирішенні поточних питань в гуманітарній сфері. Думаю, що це завдання я виконував задовільно. Мені є чим відзвітувати за свою роботу. Я говорив і буду повторювати, що це скликання є прогресивним, і депутати готові вирішувати серйозні проблеми регіону і вирішують їх. Тому буде прикро, якщо депутати обласної ради будуть втягнуті в цю авантюрну змову, командний центр якої знаходиться за межами облради і навіть за межами Черкащини. Ну а за посаду я не тримався і не тримаюся. Якщо мені доведеться піти, я буду продовжувати працювати для людей.

Раніше видання «Кропива» поширило інформацію, що з необхідних 28 підписів уже зібрано 24 – підписалися депутати з фракцій ВО «Черкащани», ВО «Свобода», позафракційні. Збір підписів триває.

Депутати вважають, що за рік роботи Гайовича на посаді через брак управлінського досвіду він не проявив себе як ефективний професійний менеджер. На їхню думку, «не спостерігається його відповідальне ставлення за дорученим гуманітарним напрямом роботи, де накопичилося чимало проблем».

Нагадаємо, що голосування за звільнення голови або заступників голови обласної ради відбувається у таємному режимі.

реклама

Коментарі  

 
+11 #6 Черкащанка 14.12.2017 12:09
Пора за балабола собирать ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #5 патріот 13.12.2017 21:33
Таких убогих керівників облради наша область ще не переживала. Лисянсько-звенигородський тандем це максимум керівники сільських рад і то самих дрібних. Крім спЄСі,дрібної підлісті,жаби природної там нічого немає і ніколи не буде. Подивіться і порівняйте за рівнем інтелекту попередників- Капралова, Черняка і цих убогих,це просто жах. Що значить із грязі в князі. Боже,спаси і збережи Україну.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Сашко 13.12.2017 17:37
Гайович у РПЛ, має позивний "Цезарь"! Є такий персонаж у серіалі "Сишиш - шоу", який транслюють по НЛО - ТБ! Так що, Цезаря, хочуть бортонуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Сашко 13.12.2017 17:35
Вельбівець у Лисянці постійно тусується! Думає, що він там потрібний! Подивіться на футбольну "кошару", яку він пролобіював, щоб побудували за 1 млн грн.,біля школи №2! Де освітлення, откатщик? Поїдь у Єрківську ОТГ і подивися, що зроблено за мільйон!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Спостерігач 13.12.2017 15:38
А хто там ефективний професійний менеджер? Тарасенко? Ви його чули й бачили? Чи Вельбівець? Який від людей ховається, як чоботар матюкається і в Лисянці днями ошивається?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+39 #1 жірналіст 13.12.2017 13:40
Гайович - бездар. Але в облраді всі такі. Головна його провина - чужак :P :P З вовками жити - по-вовчі вити :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100