реклама

реклама

Звернення до Президента України, яке озвучили представники депутатської групи «Громадянська позиція» Руслан Зоря та Артур Акопян під час минулої сесії, може бути підготовленим представниками «БПП» в Черкаській міськраді. Таке припущення  у Фейсбуці висловив депутат Павло Карась.

Нагадаємо, у зверненні йшлось про те, що останні події в Києві навколо затримання Саакашвілі дискредитують Україну серед світового товариства, а «світова спільнота стала свідком безприцендетних фактів, які підривають демократію України та прагнення до європейських цінностей».

12

13

Черкаські депутати вимагають від президента припинити політичне переслідування опозиційних сил та прийняти закон про антикорупційний суд. Депутати підтримали звернення.

«Під час сесії міської ради відбулась подія, яка показує, можливо, основну суть існуючих українських проблем. Начебто, за авторством депутата Зорі, озвучувалось звернення до Президента України стосовно останніх політичних подій (Саакашвілі, плівки Курченка, ганьба правоохоронців та інше…). Звернення було як завжди за народ та проти «режиму» і «злочинної влади». Але цікавим було те, що Зоря не мав до цього звернення ніякого відношення. Це стало зрозуміло з перших хвилин, коли слово для виступу та сам текст йому передав представник БПП Олександр Радуцький, а Зоря так і не зміг його прочитати передавши цю честь молодшому товаришу Акопяну, який ніяково сказав, що: «Тєкст тяжєло напісан» та ледь його осилив. Всім було зрозуміло, що звернення проти «режиму» та «злочинної влади» готує фракція Блоку Петра Порошенка.ю яка цю владу представляє у міській раді…

Це приклад майстерності політичного пристосування, коли черкаська БПП є партією діючого президента, що прикривається гучним іменем у своїх корисних цілях. І коли крісло під патроном ледь пошатнулось, саме час зробити реверанс протилежному політичному табору запропонувавши себе в ролі Блоку Саакашвілі (Тимошенко, Рабіновіча, Вакарчука… чи іншого хто може перемогти в політичній боротьбі), головне - зберегти надійну «кришу» для впевненого поступу на благо жителів нашого міста до останньої бюджетної копійки…», - написав Карась.

Саме такі БПП, на його думку, роблять марними всі спроби Президента щось змінити в країні та є його найбільшою помилкою, яка врешті може виявитись фатальною.

«Фракція ВО «Черкащани» не підтримала це звернення. Нам було бридко… Ми це вже бачили… Країна потребує реформ, справедливого суду, чесної поліції, але перш за все не брудних політиків…

Не знаю, чи є ще шанс у Президента Порошенка щось виправити, але точно знаю, що у його наступника в Черкасах вже є надійна партія та фракція в Черкаській міській раді, яка швиденько змінить в назві прізвище на нового переможця», - написав Павло Карась.

56

реклама

Коментарі  

 
+2 #13 Владимир 16.12.2017 11:17
...9 марта 2001 возглавляемые Луценко активисты УНА-НСО попытались помешать президенту Кучме и премьер-министру Ющенко возложить цветы к памятнику Тарасу Шевченко, после чего были задержаны и отправлены за решетку на основании показаний Юрия Витальевича.
Именно он в помещении СБУ узнавал по кадрам оперативной видеосъемки участников акции протеста и диктовал следователю Николаю Герасименко фамилии правонарушителе й.
На основании показаний Юрия Луценко активисты акции "Украина без Кучмы" были осуждены и провели несколько лет – кто 3, кто 5 – на "зоне".
Никто из них, кроме Андрея Шкиля, политической карьеры так и не сделал – в отличие от провокатора, который в 2001 году сдал их СБУшникам и который теперь любезно здоровается с Леонидом Кучмой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 Ох 15.12.2017 19:48
Якщо людина постійно видає на загал те що йому здається напрошуючить на конфлікт це вже ніяк не тягне на піар, в медицині це зветься паранойя з навязчивими брєдовими ідеями.
Момент був упушений в дитячому садку або в школі коли йому за такі речі не давали 3.14здюлей і він поступово звик до необхідності пакостить в пісочницю, а звичка як відомо формує характер.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 тіпа чесний 14.12.2017 18:13
ЄБРРРанутий нагадав про себе
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #10 патріот 14.12.2017 17:34
Який поп, такий і приход.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #9 Надія. 14.12.2017 17:33
Чия б корова мичала... Паша ,ти уже давно втратив навіть залишки совісті, а сам не перестаєш стидити інших. Згадай хоча б Тулуба. Служиш всім хто дає тобі можливість красти. Більше цинічніший та жадний за тебе тільки твій товариш- Савін.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #8 сім’я 14.12.2017 16:30
Від Радуцького і Зорі ніколи нічого хорошого не чекаю. Солодка парочка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #7 Бамбула 14.12.2017 15:02
Карась сам по вуші в гімні, фракцію постіно в кізяки штовхає, думає всі дурні і мають такі справки як і в нього!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #6 Семен 14.12.2017 14:17
Может стоит Бондаренку напомнить Зоре о дерибане Поляны, о выселении стариков с квартир, о отжиме жилья у неблагополучных ?
Тогда он быстро замолкает.
Видать замяли дело, Зоря расфуфырился вновь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #5 Микола 14.12.2017 13:03
Радуцький - інвалід ІІ групи, психопатія процвітає. А як інші "члени БПП"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Моня Либерман 14.12.2017 13:01
Паша, шо ты гонишь? Забыл с кем имеешь дело? Вспомни Бинусова...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100