реклама

реклама

Понад 96 км доріг загального користування відремонтували цьогоріч на Черкащині. Про це сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко під час інспектування дорожніх об’єктів у Смілянському та Кам’янському районах.

Там відремонтували найаварійніші ділянки автодороги Київ – Знам’янка. Загалом близько 17 км. Ремонт став можливим завдяки співфінансуванню з місцевих бюджетів і залученню кредитних коштів під державні гарантії. Ідеться про майже 170 млн грн.

– Ця дорога в межах Кам’янщини та Смілянщини була однією з найгірших в області, – розповів голова Черкаської ОДА. – Але спільними зусиллями та за підтримки народного депутата України Сергія Рудика ми її відремонтували. Тут застосували технологію холодного ресайклінгу з гарантією 10 років. Водії вже точно відчули різницю. Я вдячний також Службі автомобільних доріг області за співпрацю.

Як зауважив Юрій Ткаченко, поліпшення дорожньої інфраструктури лишається пріоритетом на Черкащині. І до цього питання тут підходять комплексно, починаючи із завчасного проектування.

– Цьогоріч у Кам’янському районі збудований сучасний асфальтний завод, – сказав очільник області. – Один із найбільших у країні. Продукує 200 тонн суміші за годину. І це важливо для подальшої ремонтної кампанії: коли якісний асфальт не треба звідкись везти, а його виробляють максимально близько до місця.

Нагадаємо, на Черкащині ухвалена обласна програма фінансування ремонту доріг державного значення.

Про це повідомили у прес-службі Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Приоритэт 18.12.2017 20:14
Замечания по итогам сходки учли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100